Fysiotraining

Fysiotraining: leuk en gezond!

In het dagelijkse leven kan de belasting die u vraagt van uw lichaam erg groot zijn. De fysieke belasting van een straatmaker is veel groter dan die van bijvoorbeeld een autoverkoper. In sommige gevallen kan die belasting té groot zijn, waardoor u een blessure kunt oplopen.

Fysiotraining kan dan uitkomst bieden. Aan de hand van een oefenprogramma, dat we op maat opstellen, kunt u herstellen van uw klacht. Hiervoor werken we samen met Sportmed Health Centre My Move. In een prettige accommodatie met douchegelegenheid traint u ongeveer één uur met een aantal andere mensen tegelijk. Het enige dat u nodig heeft zijn soepele kleding, schone (gym)schoenen en een handdoek.

De fysiotraining is ook bedoeld voor mensen die niet zelfstandig willen of kunnen sporten. U kunt dan met een kwartaalabonnement in groepsverband en onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten. Gezond, leuk en gezellig! Wilt u meer weten over de fysiotraining, neem contact met ons op of stel uw vraag via het informatieformulier.