Geen verwijzing nodig

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen!

Tegenwoordig heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk kunt u nog altijd eerst een afspraak maken bij uw huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen, een afspraak maken en beginnen aan uw herstel! De huisarts blijft de centrale rol houden in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks contact met ons op te nemen, dan bekijken we eerst of u met uw klacht bij ons aan het juiste adres bent. Zo niet, dan verwijzen we u alsnog naar de huisarts. Indien u wel behandeld kunt worden door een van onze fysiotherapeuten, dan gaan we samen aan de slag!

Er zijn enige uitzonderingen.
Soms is wel een verwijzing nodig, bijvoorbeeld als het om een aandoening gaat die op de ‘chronische lijst’ staat of na een operatie. Ook bij een oncologie verleden hebben wij een verwijzing van uw huisarts nodig.

Ook voor de behandeling aan huis dient een verwijzing aanwezig te zijn waarop vermeldt staat dat de behandeling aan huis plaats vindt.