Geschiedenis

geschiedenisRuim 40 jaar geleden, op 16 februari 1963, is in Krimpen aan den IJssel de praktijk opgericht door Kees van der Kley en zijn vrouw Marthy van der Kley-Scheer.

Wat begonnen is als een familiebedrijf in de Lairessestraat, met een behandelkamer aan huis, is uitgegroeid tot een professionele praktijk met twee locaties in Krimpen aan den IJssel. In de beginjaren strekte het werkgebied zich uit tot Nieuwerkerk aan den IJssel. Met de groei van Krimpen aan den IJssel is het werkgebied zich ook steeds meer tot deze standplaats gaan beperken.

Het familiebedrijf is later uitgebreid met de broer Hans van der Kley, die de praktijk in 2014 heeft overgedragen aan Erik Kuiper. In 2020 is Robert Koning mede eigenaar geworden waardoor de praktijk nu een maatschap is.

Samen met een gemotiveerd team zorgen Erik en Robert ervoor dat u zich ook in de toekomst thuis blijft voelen in de praktijk.

Een persoonlijke benadering, een hoge mate van betrokkenheid en een optimale kwaliteit van alle specialismen vormen hiervoor een stevige basis.