Maatregelen Corona

Meldt u zich aan voor een fysiotherapeutische behandeling (reeds bestaande klacht of nieuwe klacht) zullen wij u het volgende vragen.

  • Heeft u (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, hoesten, benauwdheid of koorts?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij u of uw huisgenoot/gezinslid de afgelopen 2 weken Corona vastgesteld?

Indien bovenstaande vragen met NEE beantwoord zijn dan kunnen wij een één op één afspraak voor u inplannen. Indien 1 van de bovenstaande vragen met JA beantwoord zijn zal de praktijkondersteuner u informeren welke mogelijkheden er binnen de praktijk zijn.

Uw en onze veiligheid staat bij ons voorop, wij proberen een bezoek aan de praktijk dan ook zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dit houdt in;

  • Binnen de praktijk zullen wij de 1,5 meter regel zo veel mogelijk toepassen zowel in de wachtruimte als in de behandelkamer.
  • Na elke behandeling wordt de behandelruimte ontsmet door de behandelend fysiotherapeut
  • De therapeut wast voor en na de behandeling zijn handen, wij vragen u hetzelfde te doen
  • U neemt zelf een handdoek mee.
  • Wij proberen de toestroom in de wachtruimte zo minimaal mogelijk te houden, dit houdt in dat wij soms andere behandeltijden hanteren dan u van ons gewend bent.

Indien u liever geen één op één behandeling wilt bestaat de mogelijkheid onze therapeuten te spreken middels onderstaande opties.

Telefonische consulten
Met onze huidige en nieuwe patiënten houden wij daar waar mogelijk  contact. Zo kunnen wij onze kwetsbare patiënten door deze fase heen helpen en advies geven. Een oefenprogramma kan worden opgestuurd.

E-health consulten
Met Physitrack kunnen digitale oefeningen gegeven worden die aansluiten bij de hulpvraag. De fysiotherapeut kan u hiermee coachen. Een van de nieuwe aanvullende mogelijkheden is videobellen. Wilt u meer informatie over de Physitrack-app en hoe deze te downloaden klik op de onderstaande link
PhysiApp-instructie-videoconsult.pdf